Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 13.11.2022

Croatia - Slaven 1:1

Prekinut je niz pobjeda Slavena, ali se nastavlja niz bez poraza. A današnji bod u Gabrilima je još i veći jer je Konavljanin izgubio u Vela Luci i sad je Slaven sam na vrhu tablice! Kako smo i očekivali, danas je to bila teška utakmica, s puno nervoze, ali malo manje očekivano - s jako malo prilika.

Domaći su bili dosta agresivni otpočetka, ali i tijekom cijele utakmice, pa su takav omjer snaga i iskoristili u 16. minuti, iz moramo priznati lijepe akcije po lijevoj strani, Antonio Smrdelj je ušao u šesnaesterac i zabio iskosa za vodstvo domaćih. I onda su stali, a Slaven je preuzeo igru. Recimo to tako, jer prave igre nije ni bilo, više inicijativu. Ali sve se svodilo na borbu u sredini, bez prilika na obje strane do kraja poluvremena.

A iz prve prilike u drugom poluvremenu je Slaven i izjednačio. Marino Zalokar je s desne strane odlično ubacio, a Paulo Vukić iz blizine na drugoj stativi zabio za izjednačenje i veliko slavlje na tribinama. Naime, u publici je bio jako veliki broj navijača Slavena. Do kraja je Slaven opet imao inicijativu, ali pravih prilika nije bilo, tek par pokušaja Vukića i Ivankovića, tako da je bod i realan ishod.

Slijede nam dvije utakmice za redom na Gnjilama i to dvije ekipe s otoka, prvo dolazi Hajduk iz Vela Luke, pa nakon toga Jadran iz Smokice.

Kao što smo rekli, u osmom kolu na vrhu tablice je došlo do promjene: 1. Slaven 19, 2. Konavljanin 18, 3. ONK Metković 16, 4. Croatia 14, 5. Maestral 13, 6. Orebić 12, 7. Gusar 9 (-1), 8. Župa Dubrovačka 8, 9. Hajduk 1932 8, 10. Žrnovo 7, 11. Jadran Smokvica 6 (-1), 12. Sokol (-2 boda) 3.

Za sve novosti o klubu, tu je službena Facebook stranica Slavena.

Sve rezultate naše lige i kompletnu tablicu možete pogledati na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Raspored svih utakmica Slavena od ove sezone možete pogledati u Google Kalendaru, možete ga dodati u svoj Google Kalendar (u dnu ekrana tipka "[+] Google Calendar"), ili preuzeti u ICS formatu, tako da ne propustite ni jednu utakmicu.

Gabrili, 13.11.2022.

1. ŽNL (2022/23), 8. kolo

Croatia - Slaven 1:1 (1:0)

Croatia: Ivan Maleš, Goran Smolčić, Tin Vidak (od 60' Srđan Gašić), Luka Perak, Vlaho Grbešić, Matej Nađ, Domagoj Ljubišić, Pero Ševo, Domagoj Salapić (od 65' Bruno Grčić), Lukša Monković, Antonio Smrdelj

Slaven: Luka Zec, Marino Zalokar, Domagoj Metković, Ivan Pulić, Tomislav Grubešić, Jurica Ivanković (od 83' Antun Macan), Gojko Korać, Paulo Opušić (od 72' Pero Macan), Đuro Trković, Paulo Vukić, Matej Urlović Franjo

Suci: Filip Proleta, Luka Liković, Roberto Urban

Strijelci: 1:0 Antonio Smrdelj - 16', 1:1 Paulo Vukić - 48'