Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 28.08.2022

Pumpauz je najbolja ekipa Gruda Opena 2022!

Kako smo najavljivali i očekivali, završna večer turnira donijela je jako kvalitetne mečeve najkvalitetnijih ekipa ovogodišnjeg turnira. Novi pobjednici turnira su ekipa Pumpauz, koji su u polufinalu savladali Śekire s 3:1, a u finalu su bili bolji od Tri generacije s istim rezultatom. Brojni gledatelji su večeras uživali u mnoštvu prelijepih poteza, nevjerojatnih poena i puno požrtvovnosti svih ekipa koje su davale sve od sebe da ostvare najbolji rezultat.

U prvom polufinalu je ekipa Tri generacije pripremila malo iznenađenje i s 3:0 pobijedila jedne od favorita, ekipu Đuro Išov i Mijo Veliki. Iako rezultat 3:0 zvuči kao lagana pobjeda, prva dva seta su bila neizvjesna do zadnjeg poena, da bi u trećem Đuro Išov i Mijo Veliki pali s koncentracijom i omogućili laganiji prolaz svom protivniku. U meču za koji se znalo da će biti jako neizvjestan, Śekire ipak nisu uspjeli ponoviti uspjeh s prošlog turnira, kao ni Đuro Išov i Mijo Veliki, i plasirati se u finale, nego je to pošlo za rukom ekipi koja je prošli put zapela u polufinalu, Pumpauzu, rezultatom 3:1.

Ovogodišnji meč za treće mjesto je bio nekakva obratna repriza prošlog finala, obe ekipe su ovaj put izgubile u polufinalu, ali je i pobjednik ove godine drugi. Đuro Išov i Mijo Veliki su bili bolji od Śekira 2:0, iako im nije bilo baš lagano, ali izgleda da su se malo lakše oporavili od poraza u polufinalu.

Po prvi put u finalu Pumpauz i Tri generacije, pokazali su gledateljima i navijačima svu raskoš nogoteniskog znanja i umijeća! Tri generacije su poveli 1:0 u setovima, ali to Pumpauz nije pokolebalo i samo su nastavili još odlučnije i sljedeća tri seta priveli kraju u svoju korist, za konačnih 3:1. Cijelim trajanjem meča se rezultat lomio, malo su jedni imali prednost, malo drugi, a čak dva seta, prvi i zadnji su završili rezultatom 16:14, što samo po sebi govori koliko je bilo neizvjesno do samog kraja.

Čestitamo svim natjecateljima, svim nagrađenim ekipama, a to su danas bile sve četiri, a vjerujemo da su se gledatelji i igrači na kraju i dobro zabavili na afteru u Volta.

Pratite nas i dalje na društvenim mrežama jer uskoro dolazi bogata foto-galerija!