Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 18.09.2020

Konačno, idemo dalje! Prvo nogomet...

Nakon najduže pauze otkad postoji ova stranica, napokon imamo nešto novo za napisat. Ako vam nije jasno zašto je bila ovolika pauza, univerzalni odgovor u zadnje vrijeme je - "radi korone". Ali istina je: kako se na Grudi ionako nikad ništa ne događa, a radi korone je sve skroz stalo, pa se nije događalo ni ono sitno što se znalo potrefit, i onda mi nismo ništa pisali. Da samo spomenemo što se sve nije događalo od prošle vijesti.

Taman je finula Konovizija, i eto nakon par dana prvih slučajeva te kineske bolesti i u nas. Civilni stožer kaže - nema nogometnih utakmica. Odigralo se samo jedno kolo na proljeće - i gotovo. Dođe ljeto, nema feste za Svetu Neđeju. Nema ni Gruda Opena. Ne znamo dalje točno, ali otpale su i maškare i Prvi pljesak, uglavnom - sve.

I konačno je došlo vrijeme da se konačno nešto i pokrene. A krećemo od najvažnije sporedne stvari na svijetu - nogometa.

Slaven kreće u novu sezonu, i to ne bilo koju, ne biste vjerovali - u sezonu kad ulazi u svoju 100-tu (slovima: stotu) godinu! Za početak sezone u goste nam dolazi Žrnovo iz istoimenog pitoresknog mjesta na otoku Korčuli, i to u ovu nedjelju 20.09., da ne bi bilo zabune, a utakmica počinje u 16:30 na megapopularnom SRC Gnjile!

Kako još uvijek traju posebne epidemiološke mjere donesene od strane Civilnog stožera, tako smo i od Slavena ovim povodom dobili obavijest koju objavljujemo u nastavku.

Molimo sve gledatelje da sjednu na za to označene sjedalice. Dopušteno je koristiti 30% tribine uz obvezan razmak od 1,5 metar između gledatelja.

Molimo koristiti samo tribinu zapad (sjeverni dio) i zapad (južni dio). Nakon utakmice zabranjeno je zadržavanje u prostorima stadiona.

Molimo sve koji su bolesni i imaju respiratornih problema, da ostanu kod kuće i ne ugrožavaju druge.

Za vrijeme utakmice provodit će se popis prisutnih gledatelja, pa molimo sve pripremiti osobne iskaznice, te brojeve svojih telefona ili mobitela.

Hvala. Uprava Hnk Slaven Gruda!