Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 08.02.2020

Konovizija: Izvlačenje u Wine baru VOLAT (Fotogalerija)

Sinoć je Konovizija i službeno započela s programom u Wine baru Volat na Grudi u kojemu je održano izvlačenje redoslijeda nastupanja, u sklopu kojeg su u svojevrsnom talk showu Tonija Čeovića i Juraja Maguda predstavljeni kandidati, ali i sofisticaranim sustavom određen redoslijed kojim će se izvođači predstavljati na bini Kristalne dvorane Doma Kulture na Grudi za dva tjedna, 21. veljače.

Kuglice su tako odlučile da će prvo nastupati mjesto Poljice, a posljednji debitantski Bani. Gostujuće mjesto, Kupari, nastupaju kao peti, a od debitantskih mjesta Drvenik nastupa šesti, Uskoplje 13., a Stravča 14. U punom Voltu, nakon izvlačenja program je uz veselu atmosferu nastavljen do ranih jutarnjih sati uz ritmove DJ Zlaja.

Program Konovizije se nastavlja iduću subotu 15.02.2020. od 15:00 u Domu kulture na Grudi kada je na rasporedu prodaja ulaznica za Konoviziju, koje će se moći kupiti samo u Domu kulture po cijenama od 50kn (stajaće) i 75 kn (sjedeće).

Inače, Warm Up Party, kao i cijela Konovizija, ima humanitarni karakter, a po želji Nede Orepić i Nika Orepića ovaj put ćemo podržati Zakladu dječja onkologija Rebro, a prilozi se skupljaju u caffe barovima Volat i Zora na Grudi, Bili na Zvekovici, te Mali u Pridvorju.