Kolumne

Anketa
09.11.2020
Oćete li se cijepit protiv corone?

Da, i to u obje ruke i obje noge, po dvaput
Ne, cjepivo sadrži čip za praćenje
Oću, ajde napokon da i mene netko želi pratit
Cijepit ću se samo ako to preporuči gruda.org
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 11.08.2018

GRUDA OPEN - Već je 5 dana prošlo, donosimo foto-galeriju, video-spot i još zanimljivosti!

U ovih prvih pet dana ovogodišnjeg turnira Gruda Open vidjeli smo puno dobrih mečeva, izvrsnih poena, između mečeva smo gledali zafrkancije na velikom ekranu, smijali se, uživali u službenom spotu službene pjesme turnira, a uz sve to još i dobro jeli i pili. Tradicija se vratila ispred Doma, i po svemu sudeći to je bio odličan potez.

Jučer, u petak je bila mala pauza radi party-a u šumici, sasvim na vrijeme za mali predah na točno polovici utakmica po grupama. Dakle, slijedi nam još pet dana utakmica po grupama, završni dan je srijeda 15.08. Nakon toga imamo dan pauze, pa slijede dva dana razigravanja za osminu finala. Nakon još jedne jednodnevne pauze ulazimo u zadnji tjedan u ritmu ponedjeljak-srijeda-petak u kojemu se igraju osmina finala, četvrtfinale, i zadnji dan polufinala, utakmica za 3. mjesto i veliko finale.

Vjerna publika svaki dan puni tribine, čak i preko Hajdukove utakmice, a u svojevrsnoj areni ispred Doma to još više dolazi do izražaja. Okom kamere smo zabilježili i neke zanimljivosti na terenu i oko njega, i prvi set slika je već postavljen u foto-galeriji.

Uz fotogaleriju, pripremili smo i jedan novitet - melodiju za mobitel, koju možete preuzeti iz potpuno nove rubrike u Multimediji - Preuzimanja. Riječ je o isječku iz službene pjesme "Ovo je Gruda", posebno prilagođenom za melodiju zvona, pa ako želite da vam mobitel zvoni kao pjesma, znate što vam je činiti. Uskoro ćemo ovu rubriku dodatno popuniti i novih sadržajima.

A naravno, pjesmu koju svaki dan slušamo barem jednom, objavili smo i na našem Youtube kanalu.