Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 26.04.2018

Konoteka 2018

U petak 27. travnja 2018, s početkom u 20 sati u Domu kulture na Grudi se održava "Konoteka - svekonavoski kviz znanja".

E sad da malo nešto napišemo i o samoj "Konoteci". "Konoteka" je zamišljena kao svekonavoski kviz znanja, a bazira se na legendarnoj "Kviskoteci", s tim da je dosta pitanja (koliko je moguće) vezana uz Konavle.

Na Konoteci, u kojoj su se do sada natjecali parovi, po prvi put će se natjecati pojedinci, a natjecatelji su bankarica i poznata konavoska humanitarka Romana Zglav, voditelj Odjela pravnih kadrovskih i općih poslova Čistoće Ante Tonći Đurković, zaposlenica Bio Konavle, većini dobro poznata iz Konobe Vinice, Marija Monković, te zamjenik pročelnika za promet grada Dubrovnika Ivo Cvjetković.

Konoteka se sastoji od 5 igara i to:

  • Da/Ne pitalice
  • Igre po željama
  • Asocijacije
  • Detekcija
  • Mozgalice

Način bodovanja i sve ostalo ćete saznati u srijedu. Ulaznice za "Konoteku" će se početi prodavati sat vremena prije, znači u 19 sati po cijeni od 30 kn, a nakon "Konoteke", znači negdje iza 22:30 program (odnosno slavlje) se nastavlja na "Konoteka After Partiju" koji će biti u stilu 80-ih godina i koji će se održati u baru "Volat".

Vidimo se u petak!