Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 09.04.2018

Slaven - Gusar 0:1

Jučer je na Gnjilama Slaven doživio svoj deseti poraz ove sezone. Favorizirani Gusar je pobijedio s minimalnom razlikom, još k tome iz penala, pa bi netko tko nije gledao utakmicu rekao da je bilo tuda negdje, li-la, ali gosti su ostavili kudikamo bolji dojam i apsolutno zasluženo uzeli sva tri boda.

Od prve minute se vidjelo da su Kominjani ekipa koja ima glavu i rep, postavili su se čvrsto i zagospodarili terenom. Već u drugom-trećem dolasku pred gol u kaznenom prostoru srušen je napadač gostiju i bez imalo dileme glavni sudac je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač za Gusare je bio Nedo Vlahović. Do kraja poluvremena su gosti vodili glavnu riječ, pa su se tako još tri-četiri puta našli u vrlo izgledim situacijama za gol, ali nisu uspjeli povećati prednost. S druge strane, pravih prilika prema golu gostiju gotovo da i nije bilo, tek pokoji ubačaj, ili slobodni udarac, koje su gosti s lakoćom otklonili.

U drugom poluvremenu slična slika, samo što su gosti polovicom nasatvka malo pali sa snagom, i povukli se više u svoju polovicu, a pokušaje prema naprijed bazirali na kontrama. I tako su opet dva tri-puta došli u opasne situacije, ali nisu bili precizni. Slaven je u takvoj situaciji imao više loptu na polovici gostiju, ali bez konkretne opasnosti po gol Kominjana.

Nakon pobjede protiv Metkovića u pretprošlom kolu na domaćem terenu, uslijedila su dva poraza, pa je Slaven malo pao na tablici. U sljedeću nedjelju gostuje u Župi, koja je favorit, a to je dokazala i u jesenskom dijelu kad je na Grudi uzela sve bodove.

Nakon 20. kola tablica lige je sljedeća: 1. Neretva 44, 2. Orebić 44, 3. Gusar 40, 4. Croatia 39, 5. Župa Dubrovačka 36, 6. Hajduk 1932 36, 7. Konavljanin 30, 8. Jadran 1929 28, 9. ONK Metković 27, 10. Slaven 25, 11. Grk 16, 12. Žrnovo 11, 13. Maestral 6, 14. Omladinac 5. Više o našoj ligi možete pogledati na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Gruda, 08.04.2018.

Slaven - Gusar 0:1 (0:1)

Slaven: Tomi Saltarić, Ivo Mostahinić (od 16' Marino Zalokar), Matej Grgić, Tomislav Grubešić, Ivan Pulić, Niko Bratoš, Domagoj Metković (od 77' Dario Penić), Jurica Ivanković, Nikša Dragić (od 46' Jurica Ljubenko), Antun Macan (od 65' Boris Čupić), Antun Šmanjak
Trener: Vinko Čikato

Gusar: Marijo Batinović, Josip Žderić, Ivan Dulaj, Marijo Zmijarević, Marin Oršulić, Ante Musulin (od 65' Stanko Vlahović), Alen Oršulić (od 89' Zrinko Šuman), Marko Šunjić, Darko Dodig (od 88' Jure Vladimir), Nedo Vlahović, Nedjeljko Kešina (od 90' Domagoj Laura)
Trener: Mario Oršulić

Suci: Robert Hausvička, Nedjeljko Jeljenić, Mario Njerš

Strijelac: 0:1 Nedo Vlahović - 8' (11m)