Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 11.08.2017

Ajde lezi u klasičnom finalu bolji od Bebača

U velikom finalu su se sastali tradicionalni protivnici, Ajde lezi koji su u polufinalu pobijedili Daj koji prase, i Bebači koji su svoje mjesto u finalu zaradili preko ekipe Đuro Išov & Mijo Veliki. U njihovom (mislimo) šestom međusobnom finalu bolji su bili Ajde lezi i s 3:0 u setovima osvojili naslov pobjednika turnira Gruda Open 2017.

Oba finalista su do finala došla bez izgubljenog seta, a iako rezultati 3:0 u polufinalima daju naslutiti da su lako došli do finala, itekako su se morali potruditi i biti do kraja koncentirani - Ajde lezi protiv mladih Daj koji prase, a još i više Bebači protiv ekipe Đuro Išov & Mijo Veliki

U utakmici za treće mjesto Đuro Išov & Mijo Veliki su s 2:0 u setovima i bez puno problema svladali već umorne Daj koji prase.

Prije samog finala izvučeni su dobitnici nagrada lutrije, a nakon finala su uručene i nagrade ekipama, i to za najfer ekipu Bili Izio, za najbolju pjesmu ekipe Bordoška juha, kao i trećeplasiranoj ekipi, drugoplasiranoj ekipi i pobjednicima turnira.

U nastavku donosimo samo par slika iz završne večeri, a već od sutra ćemo upotpuniti galeriju slika s najzanimljivijim trenucima iz završnice, ali i našu službenu facebook stranicu.