Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 16.07.2017

Gruda Open 2017

Vraćamo se nakon duže pauze s najavom za tradicionalni i najvažniji događaj na Grudi, oko kojeg se sve ljeti vrti, a priprema se tijekom cijele godine - turnir u nogotenisu za parove Gruda Open 2017. Sigurno ste svi već čuli i vidjeli najave po facebooku, vidjeli i plakate, a sigurno vas se dosta i prijavilo. Ako niste, stignete još danas, zadnji je dan, prijave se primaju do ponoća, po kafićima ili slanjem ispunjene prijavnice u facebook inbox. Moderni smo, što ćete!

Kao i prošle godine, turnir podržavaju mnoge poznate osobe, a sve reklame, najave i tradicionalne zafrkacije možete pronaći na službenoj facebook stranici turnira https://www.facebook.com/GrudaOpen/.

Ove godine će se uz rekordno velike nagrade ponuditi i puno drugih novosti, kao 3D teren (što dosad nije viđeno na ovim prostorima), snimanje dronom i emitiranje uživo na Facebooku i Instagramu, dva voditelja od kojih će jedan biti sudac a drugi intervjuirati gledatelje i ostale posjetitelje. Live Facebook intervjui s igračima nakon meča te glasanje za najbolji poen u meču u live komentarima. Gostiju iznenađenja također neće nedostajati, isto kao i nagradnih igara za sve posjetitelje, te uz puno veću i bolju ponudu raznih jela na roštilju.

Da ponovimo, prijave su još samo danas, izvlačenje parova je 19.07., a turnir počinje 21.07. točno u 20:00 sati! Pogledajte i plakat s detaljima za prijavu u nastavku.