Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 11.02.2017

Pilanje bora na Grudi

Jučer ujutro je na Grudi bilo kao da je opsadno stanje, kod skretanja za školu policijska blokada, zatvoren promet, uljudan policijski djelatnik je rekao da se okrenemo i da idemo okolo, preko magistrale, ali samo do skretanja za Konavoske Dvore, jer je tamo druga blokada!? Začuđeni, prošli smo preko magistrale, fermali na placu kupit ribu, i ko pravi gruđani pošli prošetat, vidjet što se događa. Čim smo montali kod "Zore" vidjeli smo o čemu se radi, pilaju najljepši grudski bor.

Kad smo došli do bora tamo smo susreli predsjednika mjesnog odbora Gruda, Miha Trkovića, koji nam je kratko kroz priču rekao da se neće pilati cijeli bor, nego samo jedna grana, i to ona okrenuta prema putu, koja je malo popustila i smetala je odvijanju prometa, pa se s toga odlučilo preventivno zaštititi i ukloniti tu granu da ne bi došlo, nedaj Bože, do kakve tragedije ili čega. Eto jedan lijepi primjer dobrog i kvalitetnog rada lokalne uprave i komunalnih službi.

Malo smo poslikali i posnimili mjesto događaja te vam donosimo video i fotogaleriju, a na našoj facebook stranici smo se malo poigrali i sa photoshopom, i neki su naši sugruđani stvarno povjerovali da je cijeli bor fasovo, ali nije, čitav je, uostalom pogledajte fotogaleriju.