Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 02.11.2016

Predstava "Župski Romeo i Julija"

Dakle, ovaj sad petak, 04. studenog, u Domu kulture na Grudi će se održati predstava "Župski Romeo i Julija", s početkom u 19:00, u izvedbi glumačke amaterske družine "Sve za Župu" koju vodi Fani Perun. Predstava će biti humanitarnog karaktera, ulaz će biti džabe, odnosno slobodan, ali će se prikupljat prilozi (koliko tko može) koji će se donirati "Školi nogometa Slaven Gruda" (a da kome drugome, neće valjda Župi!) za kupnju neophodne sportske opreme.

Škola nogometa je vrlo aktivna u zadnje, pa se stalno oko njih nešto događa, izleti, priredbe, sve u lijepe svrhe, a sigurno smo da bi i drugim sportskim klubovima i udrugama s Grude i okolice dobro došlo malo pomoći, pa evo im primjera kako malo više pažnje privući na sebe i poboljšat svoje uvjete rada.

Eto, učinite dobro djelo, dođite, pozovite prijatelje i prijatelje vaših prijatelja, i prijatelje prijatelja vaših prijatelja i dajmo đeci da trču, nabijaju loptu i veselu se. Svoj dolazak možete naravno potvrditi i preko neizbježnog facebooka na stranici https://www.facebook.com/events/1806097232999238/