Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 24.08.2016

Ovaj tjedan bogat program u Volta

Kasnimo ko i uvijek, ima točno mjesec dana da se otvorio novi kafić, a mi tek sad pišemo od njemu. Naime, na Grudi je otvoren novi kafić, odnosno bar, zanimljivog imena – Volat. Kafić se nalazi u samom centru Grude, odmah pored Pema (nekome će možda zazvučat poznato kad rečemo Kijac) i možemo slobodno reć da odskače od ostatka Grudskih kafića, kako po prekrasnom dizajnu, tako i po malo drugačijoj ponudi pića ali i po zanimljivim programima koji se odvijaju i koji će se odvijati u Volta, a već imaju dosta toga u planu.

Ako se pitate zašto se kafić zove Volat, pa to je jednostavno, zbog volta koji se proteže samom sredinom kafića, a kako izgleda taj volat kao i ostatak cijelog kafića - reć ćemo samo da izgleda lijepo, ali nećemo vam puno opisivat (slike pogledajte na njihovoj facebook stranici), nego ćemo vas ovim putem pozvat da dođete na Grudu, ili ako se s Grude da se spustite na Grudu, sjednete u Volta, popijete piće, a možda i prigrizete štogoć, jer kako nam kažu u Volta ubrzo će imati u ponudi i plate s finim domaćim pršutom i sirom.

Dakle, nemamo što puno pisat nego vas ovim putem pozivamo da posjetite Volat, pa možda čak i večeras kad vas čeka live nastup sjajnih Lucije Pećar i Ivana Končića, čiji se glazbeni opus proteže od Beatlesa, Nine Simone pa sve do Dina Dvornika, Josipe Lisac, Jinxa i Indexa... Jesmo li spomenuli da će večeras u ponudi bit plate s domaćim pršutom i sirom?

Ali, to nije sve, (kako bi rekli u TV prodaji), u ovaj sad petak 26. kolovoza 2016, Volat bar priprema pravi spektakl, Cocktail Party, i to ne bilo kakav nego malo zahtjevnijeg tipa, s 2 koktel majstora, najmanje 5 vrsta koktela, vrhunski light show te 2 DJ-a: DJ Emilio iz Splita, i DJ Petra, naša konavoka, koji će se uglavnom bazirat na House glazbi (deep, saxo, vocal, tropical, soulful). Da vam to pobliže objasnimo, mogli bi reć da je ovaj party tematski najbliže nadaleko poznatom Bachew Dallasu, tako da slobodno možemo reć da nakon 5 godina duh Bachew Dallasa dolazi na Grudu.