Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 01.08.2016

Odlična Sveta Nedjelja na Grudi

Sinoć smo na Grudi imali ne jedan nego čak dva odlična koncerta. Prvi su nastupili klapa Sveti Florijan koji su počeli s nastupom malo kasnije od najavljenih 22:00 sata, ali oni su prije nastup ispred Doma kulture imali nastup u Domu, skupa s Nenom Belanom. Naime, klapa Sveti Florijan je zajedno s Nenom Belanom nastupila u Domu za starije i nemoćne osobe na Grudi, izvodeći Nenovu pjesmu "Divojka sa juga", a čak ima i video zapis koji možete vidjeti ispod teksta i fotogalerije.

Dakle, klapa Sveti Florijan je nastupala negdje do 00:15 kada su im se na pozornici pridružili Neno Belan i Fiumensi, te su zajedno izveli 2 zajedničke pjesme (Divojka sa juga i Srce od leda), nakon čega nas je klapa pozdravila, a Neno je nastavio svirati sve do 03:00, uz tek jednu kraću pauzu od 15-ak minuta. Na zabavi se skupio popriličan broj ljudi, po riječima organizatora sigurno preko 600, što je veoma dobra posjećenost. Inače organizator zabave ove godine je DVD Gruda, pa je jasna i poveznica s klapom, jer je Sv. Florijan zaštitnik vatrogasaca, a cijela organizacija turnira Gruda Open se angažirala i oko organizacije feste, pa je uspjeh bio zagrantiran.

Kako je popodne naš domaći HNK Slaven za proslavu 95. godišnjice igrao prijateljsku utakmicu protiv starih prijatelja i rivala NK Mračaja iz Runovića, ovom prigodom su gosti počašćeni na zabavi, i upravo su oni na početku zabave skupa s klapom podizali atmosferu. Bilo je jasno da se oni odlično zabavljaju, a pred odlazak su se zahvalili domaćinima na gostoprimstvu i zaželjeli puno uspjeha u budućnosti.

Atmosfera je bila i više nego odlična, kao i uvijek na Nenovim koncertima, a i Sveti Florijan je, iako su klapa, doveli atmosferu do usijanja, ali čemu trošit riječi, ako ste bili tamo znate da je bilo super, a ako niste imate ispod fotogaleriju i jednu video snimku sa sinoćnjeg koncerta.