Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 27.06.2016

Počeo je malonogometni turnir sela Ljuta 2016

Zakasnili smo s najavom turnira i datuma početka turnira, ali to ne znači da ćemo ga ignorirat. Olakotna okolnost nam je to što se datum početka mijenjao dva-tri puta, pa ni mi nismo znali točno kad počinje, ali s obzirom na ispadanje Hrvatske s Eura, datumi se više neće mijenjati. Dakle, počeo je 8. turnir konavoskih sela koji Ljućani organiziraju iz godine u godinu, i koji uvijek privlači veliki broj gledatelja koji dolaze podržati svoje selo.

Od grudskih i prigrudskih ekipa tu su standardno Gruda, ekipa s do sad najboljim plasmanima na turniru (dva druga i treće mjesto), onda mlada ekipa Grudensburg, iz godine u godinu sve bolja i bolja, Bačev Do koji isto tako ima sve bolje rezultate i može daleko, i kao najslabija naša ekipa Borac iz Tušića, koja nikako da ostvari malo bolji rezultat, a uvijek su tu negdje.

Sinoć su odigrane prve utakmice, Grudensburg je pobijedio Kisiona Molunat s lijepih 5:2, što je najava za dobre rezultate. Večeras u 22:00 igra Gruda protiv Cavtata, a odmah iza Borac igra protiv Močića. Bačev Do će na teren sutra u 20:00 protiv Vitoša.

Pozivamo sve da dođu u Ljutu i podrže sve naše ekipe i nadamo se da je Grudensburg svojom pobjedom najavio dobre rezultate i drugih ekipa.