Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 13.12.2015

Mirisi Božića u Konavlima 2015.

I ove godine se u ovo Božićno vrijeme u Konavlima organiziraju tradicionalni Mirisi Božića, osmi put za redom. Jedan on najvažnijih i najljepših događaja u Konavlima organizira udruga Agroturizam Konavle, a kroz nekoliko dana manifestacije objedinjuju se mnoge tradicionalne konavoske vrijednosti, uz dašak turističkih aktivnosti novijeg vremena. Može se uživati u koncertima, predavanjima, izložbama, a naravno i u tradicionalnoj konavoskoj ponudi jela i pića na mnogo destinacija širom Konavala.

Da ne duljimo previše, dopustimo da se Mirisi sami predstavke:

Mirisi Božića u Konavlima tradicionalna je manifestacija u ruralnom turizmu, koja se ove 2015. godine održava osmi put uzastopno i nositeljica je Zlatne povelje nagrade "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske", u kategoriji ruralno-turističke manifestacije. Dakle, najbolja manifestacije u ruralnom turizmu Hrvatske.

Mirisi Božića u Konavlima pokrenuti su 2008. godine kao promotivni događaj u ruralnom turizmu Konavala, tada u obliku najveće kolende u Hrvatskoj, te su se vremenom pozicionirali kao prepoznatljiv turistički proizvod, što predstavlja dodatnu vrijednost cijeloj dubrovačkoj turističkoj destinaciji.

Promotorica manifestacije je hrvatska glumica Jelena Perčin, a ruralni turizam, kao i sadržaj Mirisa Božića u Konavlima, u najvećem dijelu počiva na sve brojnijoj i bogatijoj ponudi konavoskih agroturizama, iznimnim prirodnim ljepotama i specifičnostima te tradiciji i kulturnom naslijeđu.

U periodu od 20. do 28. prosinca 2015. godine održava se osma manifestacija Mirisi Božića u Konavlima, stoga Vas pozivamo da dođete u Konavle u tom periodu, povedete drage osobe i svoje prijatelje te uživate i ove godine u bogatom programu koji je za vas pripremljen.

Više detalja i cjelokupni program ovogodišnjih Mirisa Božića možete pronaći na službenim stranicama Agroturizma Konavle.