Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 19.12.2014

JOLE – Veliki mega koncerat na Grudi

Evo pošto se dugo nismo čitali, a i da ovo ne ispadne sad samo kao puka najava Jolinog koncerta, započnimo s vicom.

Zašto Jole dolazi nastupat na Grudu samo zimi? Zbog prekale!

Dobar, a? Što? Ne kontate? Pa Gruda, zima, prekala, a prekala je bijele boje, a to je Jolina najdraža boja. Ah dobro, kako god, mi smo ga skontali i nama je dobar!

Dakle u ovu sad subotu, 20.12.2014. u domu kulture na Grudi pjeva mega popularni pjevač Jole pravog imena Joško Čagalj, sa početkom, kažu organizatori, u 22:30h ali znamo i mi i vi da neće počet pjevat prije ponoća, eventualno ponoća manje kvarat (23:45h)!

Evo na fejsbuku vidimo da se čak mogu i rezervirat stolovi?? Stolovi na Jolinom koncertu? Pa tko bi htio sjedat na Jolinom koncertu, nije nam jasno? Dakle rezerviraš stol, dođeš na Jolin koncert sa recimo 8 prijatelja/prijateljica, amo reć 9, pa da budete kao prstenova družina, sjednete lijepo za stol, kupite bocu štoka ili votke (jeftinija je), i tako cijelu večer sjedite, pijuckate i slušate Jole i ono ludilo, zabavljate se kao nikad prije i imate nezaboravan provod njišući se s jedne strane stolice na drugu, jer ne do bog da se dignete sa stolice, ej, pa čak i na wc, jer dok se vratite vaša stolica će postat vješalica za jedno ni manje ni više nego 25 jakni ili će te na njoj naći onu jednu tinejđerku kako spava, a koja je taman prekjučer napunila 14 i napila se od 2 guca votke juice. Alo e, Jole i stolovi, pa razumijeli bi da je koncert Gabi Novak ili Radojke Šver-nešto, ali Jole, rezervirate stol, dođete, presjedite koncert i nezaboravno se provedete!!! Bogu fala pa je broj stolova ograničen, a i to nam je dalo super ideju, a to je fotogalerija ljudi koji su rezervirali stol, na Jolinom koncertu, ej!!! Zamislite!! Svašta!

Dakle sve u svemu pohvale organizatorima i u subotu svi na Grudu, i da, nemojte zaboravit rezervirat stol!

Link na fejsbuk event: https://www.facebook.com/events/1555438298002124/

Evo za kraj još jedan vic o Joli: Zašto Jole voli doć nastupat u Konavle? Zato što je čuo da u Konavlima ima dosta čagalja!