Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 19.11.2014

Slaven - Croatia 2:1

Kasnimo s izvještajem, što je ipak bolje od prošlog kola, kad nismo uopće napisali ništa. U 10. kolu, predzadnjem u jesenskom dijelu prvesntva, Slaven je zabilježio i devetu pobjedu, a savršeni niz je prekinut baš u prošlom kolu u Orebiću, kad je bilo neodlučeno 2:2. Dakle, nakon deset utakmica bez poraza, Slaven je daleko na prvom mjestu, a zajedničko za zadnje tri utakmice je vraćanje nakon negativnog rezultata, što dosta govori o karakteru ekipe.

Pošto iz objektivnih razloga nismo mogli prisustvovat utakmici, nemamo fotogaleriju, a ni detaljni izvještaj. Tek ćemo napisati sastave, i to da je utakmica skoro i odgođena jer je preko noći pala ogromna količina kiše, pa je teren sve do sam početak utakmice bio potpoljen. Zbog takvih uvjeta, i crte je trebalo ponovo crtati kad se voda povukla, pa je utakmica kasnila 20-ak minuta.

A sad mali osvrt na protekle događaje u klubu. Vjerojatno znate da Josip Papić više nije trener Slavena, sad je trener GOŠK-a. Pošto je GOŠK upao u rezultatsku krizu, smijenjen je trener Milan Petrović, a na njegovo mjesto je doveden (valjda) najuspješniji trener u Hrvatskoj ove sezone. Na našu veliku žalost. To se dogodilo prije utakmice u Orebiću, a privremeno rješenje za zadnja tri kola se našlo u koordiniranom vodstvu aktualnog iskusnog igrača Admira Bijedića i predsjednika kluba Perice Šmanjka.

Sa nova tri boda Slaven je zadržao prvo mjesto sa sad već 28 bodova, drugi je Konavljanin sa 20, treći Maestral ima 19, četvrti Grk 17, peti Orebić 16 itd. Sljedeće nedjelje Slaven gostuje kod zadnjeg Žrnova, dobra prilika za još jednu pobjedu i prelijep kraj fantastičnog prvog dijela sezone. Više o našoj ligi na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Gruda, 16.11.2014.

Slaven - Croatia 2:1 (2:1)

Gledatelja: 100-tinjak

Slaven: Pero Kapetanić, Mario Blažić (od 60' Đuro Trković), Karlo Pali, Antonio Šandrk, Toni Mostahinić, Stijepo Korić, Tomislav Grubešić (od 77' Pavo Lukačević), Antun Macan (od 86' Božo Čupić), Damir Hodžić, Antonio Čupić (od 62' Kristijan Grkeš), Borna Tikvica (od 89' Ivo Mostahinić)
Trener: Admir Bijedić

Coratia: Domagoj Obradović, Dominik Žarak (od 76' Pero Miletić), Pero Njire (od 76' Nino Njire), Mario Tomašić (od 84' Ivica Stipišić), Mario Mostina, Tomislav Marinović, Filip Kurbelašvili (od 71' Hrvoje Bogdanović), Tomislav Storelli, Mateo Kljunak, Kristijan Ređepaj, Nikša Milkovič (od 90' Slađenko Marić)
Trener: Ivica Zadre

Suci: Mišo Krešić, Mato Bajurin, Frano Vilović

Stijelci: 0:1 Mateo Kljunak - 15', 1:1 Tomislav Grubešić - 32', 2:1 Stijepo Korić - 45'