Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 06.10.2014

Hajduk 1932 - Slaven 1:2

Slaven nastavlja svoj pobjednički niz i donosi na Gnjile drugu pobjedu u gostima ove sezone! Pao je i Hajduk iz Vela Luke, koji je zabio i prvi gol Slavenu ove sezone. U dobroj utakmici Slaven je imao više od igre i više prilika, unatoč malo oslabljenom sastavu - nije bilo Karla Palija, Ivana Škode, Nika Bratoša i Stijepa Korića, koji se jučer oženio pa mu ovom prilikom i čestitamo, a ekipa mu je čestitala na njabolji mogući način!

Prema informacijama koje smo dobili iz Vela Luke, iako je utakmica bila dosta tvrda, Slaven je bio bolja ekipa tijekom cijelog susreta, a gol je primio nakon propuštene dvije-tri dobre prilike. Grubešić je iz blizine pogodio i prečku. Pred kraj poluvremena, Bijedić je u šesnaestercu natrčao na dobro ubačenu loptu i izjednačio, pa se na poluvrijeme pošlo sa pozitivnim raspoloženjem.

U nastavku je opet bilo više prilika Slavena, a nakon prekršaja na rubu šesnaesterca, iskosa s lijeve strane, Bijedić je odigrao Tikvici koji je ostavio lijepu povratnu loptu Papiću, a ovaj je fino, znalački plasirao u protivničku mrežu za petu pobjedu Slavena.

Nakon 5. kola stanje na tablici je sljedeće: 1. Slaven sa 15 bodova, Konavljanin, Maestral i Metković imaju po 10, slijedi Orebić sa 9, itd. U sljedećem kolu nam dolazi Metković. Više o našoj ligi na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Vela Luka, 12.10.2014.

Hajduk 1932 - Slaven 1:2 (1:1)

Gledatelja: 100-tinjak

Hajduk 1932: Gorjan Stipković, Paval Marov (od 46' Antonio Bačić), Goran Gugić, Ivan Maričić, Boris Tulić, David Jurić, Marko Barčot, Hrvoje Gugić, Josip Golić (od 69' Vinko Žuvela), Deni Franulović, Igor Žuvela
Trener: Nikša Skokandić

Slaven: Mate Čirjak, Mario Blažić, Antonio Šandrk, Ivan Pulić, Toni Mostahinić, Admir Bijedić (od 84' Kristijan Grkeš), Đuro Trković (od 69' Pavo Lukačević), Antun Macan, Tomislav Grubešić (od 82' Ivo Kovačević), Antonio Čupić (od 46' Josip Papić), Borna Tikvica
Trener: Josip Papić

Suci: Zdravko Kuran, Davor Gutić, Marko Borovac

Stijelci: 1:0 Hrvoje Gugić - 28', 1:1 Admir Bijedić - 42', 1:2 Josip Papić - 76'