Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 11.11.2013

Hajduk (VL) - Slaven 1:0

Sa još jednog gostovanja igrači Slavena nisu uspjeli donijeti bod na Gnjile. Na tradicionalno neugodnom gostovanju u Vela Luci primili su jedan gol, dovoljno da svi bodovi ostanu domaćinu. Kako kažu, prvo poluvrijeme je izgledalo jako dobro i prvih 20-25 minuta je proteklo u dominaciji Slavena, ali nažalost bez realizacije.

U drugom polovremenu je igra malo pala, i to su igrači Hajduka znali iskoristiti. Vrijedno je zabilježiti da u dosadašnjem dijelu prvenstva Slaven nije ostvario negativan rezultat u prvom poluvremenu, redovito je to dolazilo u drugome poluvremnu. Je li razlog slaba kondicija (što ne vjerujemo), ili rast nervoze, pad koncentracije, to je na treneru da utvrdi i otkloni u sljedećim utakmicama.

Od ostalih rezultata valja posebno spomenuti prvi poraz Jadrana LP, i to u Gabrilima od Croatie, koja sljedeće kolo dolazi Slavenu u goste. Bit će to zanimljiva utakmica, sigurno će doći i dosta gostujućih navijača, pa pozivamo sve Gruđane da dođu podržat svoj klub. S ovim porazom, Slaven je pao na 7. mjesto, i dalje sa 10 bodova ali sad iz 9 utakmica, a nadamo se da će se već od sljedeće nedjelje to popraviti.

Vela Luka, 10.11.2013.

Hajduk (VL) - Slaven 1:0 (0:0)

Gledatelja: 100-ak

Hajduk: Gorjan Stipković, Emil Oreb, Igor Žuvela (od 80' Ivan Maričić), Goran Gugić, Damir Gugić, Tomislav Andreis, Hrvoje Žuvela, Antonio Golić (od 85' Ante Padovan), Damir Drušković, Stipan Zlokić (od 45' Boris Tulić), Toni Žuvela (od 68' Marko Barčot)
Trener: Edi Žuvela

Slaven: Dominik Miljak, Mario Blažić, Ivo Trković, Stijepo Korić, Toni Mostahinić, Đuro Trković (od 68' Matija Kolembus), Božo Čupić, Karlo Pali (od 84' Cvijeto Deranja), Tomislav Grubešić, Antonio Mušić, Željko Batista (od 60' Antonio Čupić)
Trener: Josip Papić

Suci: Edin Zukić, Mikica Nobilo, Igor Korunić