Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 04.11.2013

Slaven - Gusar 1:2

Ove nedjelje se Slaven nije proslavio, u utakmici 8. kola na domaćem terenu je zabilježio još jedan poraz, od uvijek neugodnih gostiju iz Komina. Od samog početka nije sve išlo kako smo to očekivali i navikli u zadnje, pa je tako prvo poluvrijeme proteklo u izjednačenoj igri, bez izrazitih prilika i sa jedne i sa druge strane. Jedan od rijetkih pokušaja je bio nabačaj Pulića iz slobodnog udarca, koji je na drugoj stativi lijepo dočekao Korić i pospremio loptu iza golmana Gusara. Do kraja poluvremena ista priča, prilično dosadno.

Gosti su bolje ušli u drugo poluvrijeme i vodili su igru cijelo vrijeme, iako su domaći igrači i dolazili pred gol Ivankovića, za razliku od prvog poluvremena. Ipak, to nije bilo dovoljno dobro, jer su gosti ipak lakše dolazili do gola, pa su tako izjednačili u 69. minuti. Kako se išlo prema kraju utakmice, stvarale su se prilike na obje strane, iako je opći dojam da su gosti imali više od igre. Minutu prije kraja se Grubešić u situaciji oči u oči sa golmanom Gusara nije najbolje snašao, golman je obranio, i nakon dva neuspješna kornera, kako to obično u nogometu biva, gosti su pošli u napad i izborili korner iz kojeg su postigli pobjednički pogodak.

Ostaje žal za propuštenim barem jednim bodom, ali se mora priznati da su igrom u drugom poluvremenu gosti zasluženo pobijedili. Ostali rezultati su nam relativno išli na ruku, pa se situacija na tablici nije puno promijenila, samo se više klubova izjednačilo na 10 bodova. Prvi je naravno Jadran LP sa maksimalna 24 boda, drugi Orebić sa 14, a Župa, Slaven, Hajduk 1932, Omladinac i SOŠK imaju po 10 bodova, itd. Detaljnije na www.zns-dn.com.

Gruda, 03.11.2013.

Slaven - Gusar 1:2 (1:0)

Gledatelja: 50-ak

Slaven: Mate Čirjak, Nermin Elezović, Ivo Trković, Stijepo Korić, Toni Mostahinić (od 67' Karlo Pali), Ivo Čupić, Božo Čupić (od 46' Antun Macan), Ivan Pulić, Mario Blažić (od 36' Tomislav Grubešić), Miran Redžić (od 64' Cvjeto Deranja), Antonio Mušić (od 81' Željko Batista)
Trener: Josip Papić

Gusar: Zvonimir Ivanković, Denis Jelčić (od 64' Dejan Tolo), Radenko Zubonja, Anđelko Oršulić, Josip Parmać, Toni Babić, Jeronim Dulaj, Antonio Čotić, Toni Akrapović (od 91' Stjepan Vlahović), Nedo Vlahović (od 67' Ivan Medak), Goran Vuglovečki
Trener: Mario Oršulić

Suci: Maro Kristić, Neven Tomičić, Frano Vilović

Strijelci: 1:0 Stijepo Korić - 24', 1:1 Toni Akrapović - 69', 1:2 Toni Babić - 90'