Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 21.10.2013

Slaven - Maestral 2:0

U 6. kolu prve ŽNL Slaven je na Gnjilama zabilježio i treću ovosezonsku pobjedu. Gosti iz Krvavca su dobro krenuli u utakmicu, i imali laganu premoć na sredini terena koju su u više navrata iskoristili i došli do konkretnijih prilika, ali im je nedostajalo preciznosti u završnici. Prema kraju poluvremena domaći su se malo oslobodili i ozbiljnije krenuli prema golu Maestrala, pa je tako iz prve prave prilike, i to nakon jako lijepo odigrane akcije, Slaven poveo 1:0. Strijelac je bio Dubravko Zrilić, pojačanje od ovog kola, povratnik u Slaven nakon dosta godina.

U drugom poluvremenu su domaći od prve sekunde krenuli agresivno, i već u prvoj minuti nastavka došli u čistu situaciju pred golmanom, ali je to očito i za domaćeg napadača bilo iznenađenje, pa je lopta pošla preko gola. Sve više je bilo napada pred golom GOlmana, i uskoro je vodstvo i povećano. Ivan Pulić je uputio udarac prema golu, nije baš najbolje zhavatio loptu, što je iznenadilo i golmana, i uz još malu pomoć sunca, propustio je loptu kroz ruke u mrežu iza sebe. Ni tu Slavenovi igrači nisu stali, naredalo se još dosta prilika, ali do kraja se mreža više nije tresla. Gosti, s druge strane, u drugom poluvremenu nisu imali baš nekih izrazitih prilika, ponajprije zahvaljujući dobroj igri Slavena.

Poredak na ljestvici je sljedeći: prvi je Jadran LP sa 18 bodova (sve pobjede!), pa slijede Croatia, Župa, Slaven i Dubrovnik sa po 9 bodova, itd. U sljedećem kolu Slaven gostuje kod Metkovića.

Ovaj put nažalost nemamo fotogaleriju, jer je fotograf bio zauzet snimanjem utakmice za ŽNS, što inače ne radi, ali eto dogodilo se.

Gruda, 20.10.2013.

Slaven - Maestral 2:0 (1:0)

Gledatelja: 50-ak

Slaven: Dominik Miljak, Nermin Elezović, Antonio Mušić (od 79' Željko Batista), Toni Mostahinić, Zoran Glavinić, Ivo Čupić, Mario Blažić (od 75' Niko Bratoš), Božo Čupić (od 46' Ivo Trković), Dubravko Zrilić, Miran Redžić (od 67' Stijepo Korić), Ivan Pulić (od 77' Matija Kolembus)
Trener: Josip Papić

Maestral: Zoran Bubalo, Ivan Nikolić (od 45' Ante Gnječ), Josip Ujdur, Ivan Ćendo, Miroslav Vučković, Denis Bezer, Andrija Bebić (od 75' Darko Jerković), Luka Plećaš, Ivan Batinović, Ivan Pehar, Vinko Batinović
Trener: Stipe Nikolić

Suci: Mato Kalafatović, Frano Vilović, Nedjeljko Jeljenić

Strijelci: 1:0 Dubravko Zrilić - 37', 2:0 Ivan Pulić - 60'